Snel & Actief leren

Weet je echt niet meer welke training je moet kiezen? Dan is deze training wellicht iets voor jou! De training Snel & Actief leren is namelijk een combinatietraining van de trainingen Snel leren = leuk leren en Actief leren leren.

Met het beste van beide trainingen in één!

Over de training

De training is een combinatie van de trainingen Snel leren = leuk leren en Actief leren leren

In plaats van 12 bijeenkomsten voor beide trainingen, doe je het nu in 9x!

Voor wie

De training Snel & Actief leren is geschikt voor leerlingen vanaf HAVO3 tot studenten MBO-HBO-WO.

Ook voor leerlingen en studenten met dyslexie, AD(H)D en hoogbegaafdheid is de training uitstekend geschikt.

doel van de training

Je gaat tijdens de training leren vanuit jouw eigen kwaliteiten en vaardigheden leren werken. Dit geeft meer vertrouwen en geeft je ook meer energie. En dat heb je nodig om actief en succesvol te kunnen leren. 

Je gaat leren reflecteren op je eigen leerhouding en leergedrag, en je gaat ontdekken welke invloed jouw mindset en motivatie op jouw leerresultaten hebben. 

Je leert focussen op waar jíj invloed op hebt en je gaat met behulp van jouw eigen ideale leermix jouw persoonlijk leerplan samenstellen.

hier ga je o.a. mee aan de slag

Het huiswerk wat je meekrijgt voor deze training, kun je meteen toepassen op je dagelijkse huiswerk. Lekker efficiënt toch?

Wat kost deze training?

De training Snel & Actief leren kost €459,- inclusief alle materialen (cursusboeken en werkboeken van beide trainingen). Klik op onderstaande knop, en kijk in de agenda wanneer er weer een training start.

Hoe kan ik aanmelden?

Je kunt je op ieder moment van het jaar aanmelden. Via Facebook kondig ik aan wanneer er weer een groepje start. Een individueel traject is altijd één van de mogelijkheden.

Snel en Actief leren bij Jong geleerd Studiecoaching

achtergrond

Deze training werd ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Studielift.nl en wordt alleen gegeven door gecertificeerde trainers.

mijn visie

elke niet gestelde vraag is een gemiste kans

Volg mij op de volgende kanalen

route