jonggeleerd.com

Over Mij

Iedereen kan bij mij terecht voor alle vragen rondom huiswerk. Ik bied binnen een huiselijke sfeer huiswerkbegeleiding in kleine groepjes vanaf groep 7, een training over hoe je het beste kunt leren, cursussen om het huiswerk effectiever te maken zodat je er sneller doorheen komt en voor je ouders heb ik de nieuwe workshop “Het obstakel dat huiswerk heet”, waarin zij hun eventuele zorgen en vragen omtrent je huiswerk(gedrag en -houding) met andere ouders en mij kunnen bespreken. En verder krijgen ze tips om jou thuis te kunnen ondersteunen.

Wie ik ben? Ik ben Angela van de Kar en ik heb Jong geleerd Huiswerkinstituut in 2013 opgericht. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als lerares op de basisschool. Eerst op een vast plekje, vooral in het speciaal basisonderwijs, maar tegenwoordig kun je me op heel veel scholen tegenkomen binnen Roosendaal.

Naast het geven van onderwijs op basisscholen vind ik het ook erg leuk om kinderen in een klein groepje te laten werken aan hun competenties en studievaardigheden. Om daar wat meer diepgang aan te kunnen geven heb ik diverse cursussen gevolgd, zoals de training “Ik leer leren” van Tea Adema en “Snel leren = leuk leren”; een concept van Annemieke Groeneveld. 

Het huiswerkinstituut bevindt zich in het BedrijvenCentrum Roosendaal aan de Burgemeester Prinsensingel, waar ik naast andere specialisten een ruimte huur. Het Centrum ligt gunstig gelegen in de nabijheid van diverse lagere en middelbare scholen. Je bent van harte welkom om eens een keertje op afspraak langs te komen en om te kijken of ik je ergens mee kan helpen. 

Houd ook de Facebookpagina in de gaten voor leuke (kortings)acties rond de feestdagen!

Openingstijden

Voor huiswerkbegeleiding maandag tot en met woensdag van 13:30u-17:30u.

Workshops, cursussen en trainingen

kunnen in overleg op maandag tot en met vrijdag vanaf 18:30u.

CONTACT

  • Burgemeester Prinsensingel 61, 4701 HK Roosendaal
  • angela@jonggeleerd.com
  • 0031-165561438
  • 06-24642608

Copyright © 2013-2019 alle rechten voorbehouden aan angela@jonggeleerd.com            Algemene voorwaarden          Privacyverklaring

jonggeleerd.com