De cursus ‘OP WEG NAAR de brugklas’ is geschikt voor alle scholieren uit de groepen 8 van de basisschool, die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan.

jonggeleerd.com - OWN
jonggeleerd.com - Op weg naar de brugklas

Wat ook interessant voor je kan zijn

Time 2 Planner

4,00

Een 13-wekelijkse planner die niet alleen naadloos aansluit op ‘Snel leren = leuk leren’, maar voor iedereen een prima studiehulp kan zijn. Voor het eerst huiswerk plannen? Of bezig met een extra studie? Niet alleen handig voor je huiswerk, maar je kunt er ook meteen een SMART-planning in maken.

De Time-2-Planner heeft geen data, deze kun je zelf invoegen, zodat je deze op ieder gewenst moment van het jaar kunt gaan gebruiken. Wil je er een heel jaar gebruik van maken? Dan kun je beter 4 planners tegelijk bestellen! Ook op te halen op het praktijkadres.

LET OP: WORDT ALLEEN VERKOCHT AAN REEDS GEREGISTREERDE KLANTEN DIE INMIDDELS EEN CURSUS BIJ JONG GELEERD STUDIECOACHING HEBBEN GEVOLGD. (MAXIMAAL 4 PLANNERS PER JAAR/PER PERSOON). Heb je interesse om deze planners voor je school aan te schaffen? Dan verwijs ik je graag door naar studielift.nl.

Categorie:
Meer informatie