De training ‘Ik leer leren’ is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar tot en met jongeren en studenten. In groep 8, als voorbereiding op de overgang naar de brugklas. Of in de brugklas, als je merkt dat het nog niet helemaal makkelijk gaat. Maar ook als je op latere leeftijd vastloopt bij het leren/studeren en niet het gewenste rendement eruit haalt wat je graag zou willen. 

Ontdek tijdens ‘Ik leer leren’ hoe je concentratieproblemen en faalangst de baas wordt en hoe huiswerk maken makkelijker en minder stressvol kan worden.

jonggeleerd.com - Ik Leer Leren
jonggeleerd.com - Ik leer leren

Wat ook interessant voor je kan zijn

Deze training werd ontwikkeld door Tea Adema. Ze schrijft op een humorvolle manier meerdere artikelen op haar blog over kinder- en jongerencoaching, en plaatst met regelmaat vlogs op Youtube, bijvoorbeeld deze: ‘Hoe je ook je huiswerk kunt maken’. Bezoek haar website ook voor meer informatie over deze training.

Tea Adema: ik leer leren

Time 2 Planner

4,00

Een 13-wekelijkse planner die niet alleen naadloos aansluit op ‘Snel leren = leuk leren’, maar voor iedereen een prima studiehulp kan zijn. Voor het eerst huiswerk plannen? Of bezig met een extra studie? Niet alleen handig voor je huiswerk, maar je kunt er ook meteen een SMART-planning in maken.

De Time-2-Planner heeft geen data, deze kun je zelf invoegen, zodat je deze op ieder gewenst moment van het jaar kunt gaan gebruiken. Wil je er een heel jaar gebruik van maken? Dan kun je beter 4 planners tegelijk bestellen! Ook op te halen op het praktijkadres.

LET OP: WORDT ALLEEN VERKOCHT AAN REEDS GEREGISTREERDE KLANTEN DIE INMIDDELS EEN CURSUS BIJ JONG GELEERD STUDIECOACHING HEBBEN GEVOLGD. (MAXIMAAL 4 PLANNERS PER JAAR/PER PERSOON). Heb je interesse om deze planners voor je school aan te schaffen? Dan verwijs ik je graag door naar studielift.nl.

Categorie:
Meer informatie