Online huiswerkbegeleiding

Online huiswerkbegeleiding bij Jong geleerd Studiecoaching is doelgericht werken aan je huiswerkhouding en studievaardigheden via een online platform.

Je zit in een groepje van maximaal 5 medeleerlingen die je via je beeldscherm kunt zien. Je ziet dus anderen studeren die op hetzelfde moment begeleiding hebben. Je kunt ze niet horen en ook niet spreken. Alleen maar zien, en misschien motiveert dit je wel, omdat je dan het gevoel krijgt dat je niet de enige bent die begeleiding nodig heeft.

Soms ben ik even met een leerling in een aparte breakoutroom als deze wat uitleg nodig heeft, maar daarna zijn we weer terug. Een beetje alsof je in een bibliotheek zit, waarbij je om je heen kijkt, en ziet dat er ook anderen zijn.

werkwijze aanmelden proefweek
Waar en hoe jij maar wilt

Huiswerkbegeleiding 

Blijven je goede resultaten op school weg? Krijg je niet eruit wat je erin stopt?

Dan is huiswerkbegeleiding bij Jong geleerd Studiecoaching misschien iets voor jou. We gaan werken aan je huiswerkhouding en studievaardigheden om meer uit je huiswerktijd te halen en meer vrije tijd over te houden.

Je zal vast even moeten wennen aan de werkwijze die we hier hanteren. En het zal je in het begin zeker wat meer tijd gaan kosten om de nieuwe manier van huiswerk verwerken eigen te maken. Maar zodra je dat hebt gedaan, zal je zien dat het leren voor een proefwerk minder tijd in beslag zal gaan nemen, dan dat je gewend bent! Ik leer je namelijk al je huiswerk toets-klaar te zetten! 

Tarieven en pakketten huiswerkbegeleiding

Een investering meer dan waard

Voor de duur van je schoolcarrière en erna. Na de proefweek heb je de keuze uit  twee pakketten: één voor 6 uur of één voor 8 uur begeleiding per week. 

  • Offline: Bij Jong geleerd Studiecoaching. Op dinsdag-, woensdag-, en/of donderdagmiddag 2 uur per middag. Met iets lekkers voor bij de thee en interactie op veilige afstand! Met af en toe een energizer tussen de leerblokken.
  • Online: Op maandag t/m vrijdag 2 uur per dag. Waar jij maar wilt, op afgesproken tijden via Zoom.
  • Hybride: Een combinatie van bovenstaande met één of twee keer per week begeleiding op het huiswerkinstituut.
bekijk pakketten
proefweek
€50,-
Week naar keuze
kennismakingsgesprek
8 uur begeleiding
eindgesprek
vrijblijvend
aanmelden
8 uur p/w
€236,-
Per maand
8 uur begeleiding per week
wekelijks verslag
€59,- per week
maandelijks opzegbaar
werkwijze
Huiswerk maken bij

Jong geleerd Studiecoaching 

Dat is samen met mij werken aan huiswerk én aan studievaardigheden die bij elk vak van pas komen. Dat zijn vaardigheden zoals plannen, samenvatten, structureren, begrijpend lezen en zelfstandig werken.

Leerlingen maken bij mij hun huiswerk online of offline in een kleine groep met ongeveer 5 scholieren. Offline in een rustige, huiselijke omgeving, op loopafstand van onder andere het NorbertusGertrudisLyceum, of online.
Gewoon vanaf je eigen huiswerkplek thuis.
Op vooraf afgesproken tijden, maximaal 2 uur per dag.

Hoe gaat het dan verder
jonggeleerd.com-online en offline huiswerkbegeleiding
voordelen

Online huiswerkbegeleiding

Doordat leerlingen elkaar online kunnen zien, raken ze gemotiveerd om aan de slag te gaan. Het geeft ze ook het gevoel dat ze het niet alleen hoeven te doen. 

Als een leerling een vraag heeft, wordt er een persoonlijke audioverbinding gestart. Zo kunnen ze elkaar niet spreken of horen.

proefweekje doen?
jonggeleerd.com - Begeleiding thuiswerkplek

Download hier een gratis e-book met 28 pagina’s met tips rond het organiseren van je huiswerkplek en je aantekeningen, zodat je nooit meer iets belangrijks voor je toets kwijtraakt!

gratis e-book: zo werkt huiswerk