Jong geleerd

vragen staat vrij

Het contactformulier onderaan deze pagina kunt u gebruiken voor vragen of inschrijvingen voor één van de cursussen, huiswerkbegeleiding of bijles bij Jong geleerd Studiecoaching.

Jong geleerd Huiswerkinstituut Angela van de Kar

Wie ik ben? Ik ben Angela van de Kar en in 2013 richtte ik Jong geleerd Huiswerkinstituut op. In 2019 veranderde ik de naam in Jong geleerd Studiecoaching, omdat het aanbod binnen mijn instituutje steeds meer uitgebreid werd met cursussen waarmee ik vooral op een coachende manier begeleiding geef aan leerlingen die problemen ervaren bij het leren en uitvoeren van hun huiswerk.

Ik heb ruim 20 jaar ervaring als lerares op de basisschool. Eerst op een vast plekje, vooral in het speciaal basisonderwijs. Tegenwoordig kun je me op heel veel scholen tegenkomen binnen Roosendaal. Daarnaast ben ik vaak op mijn praktijk te vinden en verzorg ik cursussen en trainingen gericht op minder stress, meer vrije tijd en betere resultaten. Klinkt goed toch?”

Angela van de Kar

Jong geleerd Studiecoaching

Naast het geven van onderwijs op basisscholen vind ik het ook erg leuk om kinderen in een klein groepje te laten werken aan hun competenties en studievaardigheden. Om daar wat meer diepgang aan te kunnen geven heb ik diverse cursussen gevolgd, zoals de training ‘Ik leer leren‘ van Tea Adema en ‘Snel leren = leuk leren‘ een concept van Annemieke Groeneveld.

Het huiswerkinstituut bevindt zich in het BedrijvenCentrum Roosendaal aan de Burgemeester Prinsensingel, waar ik naast andere specialisten een ruimte huur. Het Centrum ligt gunstig gelegen in de nabijheid van diverse lagere en middelbare scholen. Je bent van harte welkom om eens een keertje op afspraak langs te komen en om te kijken of ik je ergens mee kan helpen.

Vragen en inschrijvingen

Gebruik dit digitaal formulier voor vragen of bel me: 06 – 24 64 26 08.