OP WEG NAAR de brugklas

De naam van deze brugklastraining zegt het al: Op Weg Naar de brugklas! Deze is op het lijf geschreven voor alle groep-achters die nu alvast aan de slag willen gaan met de beste voorbereiding op de brugklas.

Over de training

Als de laatste toetsen achter de rug zijn, kunnen de kinderen uit groep 8 zich echt gaan voorbereiden op de brugklas. Dat is best een spannende tijd en kan veel onzekerheden opwekken.

Tijdens de training wordt uitgebreid stilgestaan bij alle veranderingen, en wordt er gekeken naar hoe je onder andere je huiswerk het beste kunt noteren en hoe je bijvoorbeeld wat steviger in je schoenen kunt gaan staan als ze je brugsmurf noemen!

Alle bijeenkomsten zijn vóór de zomervakantie, zodat uw kind helemaal klaar is voordat de gang naar de brugklas gemaakt wordt.

Deze training is prima te combineren met de training Snel leren = leuk leren, waardoor uw kind een heel breed pakket aan studievaardigheden krijgt aangereikt. Als uw kind zich hiervoor aansluitend wilt inschrijven, krijgt hij het cursusboek “Snel leren = leuk leren” cadeau.

 

Voor wie

De brugklastraining OP WEG NAAR de brugklas is geschikt voor alle scholieren uit de groepen 8 van de basisschool, die volgend jaar naar het voortgezet onderwijs gaan.

doel van de training

Je bent beter voorbereid op de veranderingen die op je af komen. Zowel praktisch, als sociaal emotioneel.

Op het voortgezet onderwijs wordt vaak gebruik gemaakt van een digitaal platform waar je je cijfers, agenda en toetsen kunt terugvinden. Tijdens deze training leer je hoe je daar in combinatie met een papieren agenda het beste mee om kunt gaan. We kijken ook naar verschillende agenda’s en welke hier geschikt voor zijn, en welke je beter niet kunt nemen.

Hoe je om kunt gaan met lange teksten en woordjes waar later overhoringen en toetsen over gemaakt gaan worden.

hier ga je o.a. mee aan de slag

Wat kost deze training?

De brugklastraining OP WEG NAAR de brugklas kost €99,50 inclusief alle materialen. Klik op onderstaande knop, en kijk in de agenda wanneer er weer een training start.

Hoe kan ik aanmelden?

Je kunt je op ieder moment van het jaar aanmelden. Via Facebook kondig ik aan wanneer er weer een groepje start. Een individueel traject is één van de mogelijkheden.

Brugklastraining: OP WEG NAAR de brugklas

achtergrond

Deze training werd ontwikkeld door Annemieke Groeneveld van Studielift.nl en wordt alleen gegeven door gecertificeerde trainers.

mijn visie

elke niet gestelde vraag is een gemiste kans

Volg mij op de volgende kanalen

route